Golazo Camp

image Golazo Camp

Golazo Camp i Vanløse Idrætspark. Vi har en Camp til både drenge og piger, vores pige camp laves, i samarbejde med FC Damsø.

Vi har fokus på den enkelte spillers udvikling med masser af glæde, fart og tekniske øvelser, og vores mission er, at alle kommer hjem med en masse i bagagen, som de kan bruge i den daglige træning og i kamp.

Vi ønsker at udvikle og dygtiggøre spillerne udi kompetencer såsom førsteberøringer, afleveringer, driblinger, vendinger/cuts og afslutninger. Alt med henblik på at udvikle den enkelte spillers spilforståelse og de individuelle tekniske basisfærdigheder.

Spillere fra årgang 2015 - 2009, modtager en individuel skriftlig spillerevaluering efter campen.

Golazo Camp henvender sig til spillere fra årgang 2017 til 2009 - både drenge og piger.

Spillerne inddeles efter alder og niveau. Vi har et specifikt tilbud til målmænd - Ønsker du at deltage i Golazo Camp som målmand, skriv "målmand" i tilmeldingen.

Trænerteamet består af voksne, som har enten trænet eller spillet på højt niveau.

Pris for en uges fodbold camp er 1.850 kr. pr. spiller
Inkludereret i prisen er, et spillesæt med navn på, frugt hver dag. Sidste dag modtager man en fodbold og skriftlig evaluering.

Ved tilmelding skal oplyses uge, navn og fødselsår i emnet. I mailen skal der udfyldes niveau, klub mail, telefonnummer, tøjstørrelser og navn på trøjen

Tøjstørrelserne hedder: 6 år, 8 år, 10 år, 12 år, 14 år, S, M

Husk også at angive str. på strømper i mailen

Tøjet kan prøves i Sportsstore på Frederiksundsvej 171

Find Golazo Camp på facebook, instagram eller youtube.

Praktisk info:
Træningen starter kl.09.00 med første træningspas, tredje (og sidste) træningspas slutter kl.14.30.

Der er trænere på anlægget fra kl. 08.00 og frem til 15.30, hvis forældrene skal hente efter arbejde

Tilmelding foregår via mail til: fodboldcamp@outlook.dk

Ved spørgsmål kontakt:

Anders Rasch 30 26 44 44, eller Henrik Mamsen 28 44 84 88

Fokus på den gode fodboldtræning

Oversigt over Camps i 2023

Vinterferien: (5 dage)
Uge 7 Vanløse IF
Uge 8 Boldklubben Rødovre

Påskeferien: (3 dage)
Akademisk Boldklub (Bagsværd) 3-5 april
Vanløse IF 3-5 april